Autor Subiect: DN 73 (Pitesti-Cimpulung) REPARATIE CAPITALA  (Citit de 628 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Oppinio

• Administrator
  • Mesaje postate: 64
    • Vezi Profilul
DN 73 (Pitesti-Cimpulung) REPARATIE CAPITALA
« : Ianuarie 21, 2010, 10:22:28 »

Offline Eugen Manu

• Membru nou
  • **
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
Re: DN 73 (Pitesti-Cimpulung) REPARATIE CAPITALA/ 1645 + 6 = 1651
« Răspuns #1 : Ianuarie 28, 2010, 01:40:04 »
DRAGI PRIETENI
VA MULTUMESC SINCER PENTRU SPRIJINUL ACORDAT ACESTEI INITIATIVE CETATENESTI PE CARE O CEDEZ CETATENILOR MUN. CIMPULUNG MUSCEL, ORASUL MEU NATAL.
ASTAZI TREBUIE SA AJUNG DIN NOU LA CIMPULUNG, CU TREBURI PERSONALE, VOI TRAVERSA DIN NOU ZONELE DEGRADATE ALE DN73 (E574) DIN ZONA MARACINENI, MICESTI, RADESTI, MIHAESTI, PODUL PESTE R. TARGULUI INAINTE DE SCHITU GOLESTI.

AVEM SI SUPORTUL SENATORULUI IULIAN URBAN, SUPORT OBTINUT DE BAIATUL MEU.

IMPREUNA CU PRIETENII, INCA NECUNOSCUTI, CU CARE MA VOI INTALNI VINERI LA CIMPULUNG, DE LA "CIMPULUNG-ONLINE" SI DE LA "MUSCEL TV', VOM ELABORA PASII URMATORI.

LE-AM DOVEDIT CA CNADR MA MINTE DE 3 ANI DE ZILE.

AM SA REVIN CU INFORMATII NOI, HAIDETI SA ATINGEM PRAGUL DE 5.000 DE SEMNATURI, MAI AVEM CATEVA ZILE PINA LA 01.02.2010.

CU DRAG.
IN. EUGEN MANU

Offline danielos

• Trec?tor
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
Re: DN 73 (Pitesti-Cimpulung) REPARATIE CAPITALA
« Răspuns #2 : Ianuarie 29, 2010, 10:32:12 »
FELICITARI PT DEMERSUL INITIAT. ESTE O DOVADA CA NE PASA DE CEEA CE ESTE AL NOSTRU AL TUTUROR, CA TREBUIE SA FIM UNITI SI CA TREBUIE SA FACEM CEVA.
NE LIPSESC OAMENI CARE SE MAI INTERESEAZA DE LUCRURI COMUNE, SAU COMUNITARE.
SPER INSA CA ALESII NOSTRI SA NU DEA DOVADA DE NESIMTIRE ATUNCI CAND LE CEREM AJUTORUL, CUM SE INTAMPLA ACUM, PT CA ACEST DRUM INSEAMNA BENEFICIU PT CAMPULUNGUL SI ASA SUFERIND.
D-NULE MANU, SUNT ALATURI DE DUMNEAVOASTR?
CU STIMA PR. OPRESCU DANIEL- MARCUSI- CAMPULUNG

Nota administratorului:
Nu mai folositi majuscule!
« Ultima Modificare: Ianuarie 31, 2010, 01:05:53 de Oppinio »

Offline Eugen Manu

• Membru nou
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Martie 07, 2010, 12:17:59 »
Petitia noastra a fost inregistrata sub nr. 744/02.03.2010 la Secretariatul General al Guvernului Petitia este activa in continuare si avem un total de 7.160 de semnaturi.

Offline Eugen Manu

• Membru nou
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Martie 14, 2010, 03:04:04 »
Rabdare, Doamnelor si Domnilor Petitionari
Am traversat sambata dimineata din nou DN73 (E574) de la Pitesti catre Campulung si am revenit la Bucuresti pe traseul Campulung - Stoenesti - Cetateni - Targoviste (DN72A).
Am simtit din nou impulsul de a utiliza un limbaj trivial, pentru ca alt limbaj, pe cuvantul meu de onoare, in situatia in care se circula, nu poate fi mai nimerit. Dar, mi-am amintit data inregistrarii Petitiei la Secretariatul General al Guvernului, data de 02.03.2010. Nu cred sub nici o forma ca Petitia noastra nu a trezit interesul Autoritatilor: suntem la urma urmei 7.227 de alegatori (la care se adauga in cele mai multe cazuri si membri ai familiilor noastre) care vom sti cum sa votam si pe cine, in functie de decizia luata.
Sa avem rabdare, sa intram in posesia raspunsului Primului Ministru, care, vorba sotiei mele nu cred ca nu a simtit in fese si nu cred ca nu i s-a miscat ficatul, la deplasarea catre Berevoiesti si catre Malu cu Flori (cu exceptia cazului in care nu s-a deplasat cumva cu elicopterul).
Sa avem rabdare.
Vin cu rugamintea ca la "Comentarii" sa incepeti sa ne transmiteti informatii concrete legate de starea DN73 (E574), DN73 C si DN72A (cu indicare localitate, nr. km de pe borna kilometrica cea mai apropiata, pentru ca trebuie sa avem cat mai multe dovezi legate starea acestor 3 drumuri nationale).
Va rog, de asemenea, sa-mi transmiteti fotografii si filmulete ale acestor drumuri, la redactia Muscel TV, de unde le voi colecta. Sa aveti grija cum circulati.

Offline Eugen Manu

• Membru nou
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Martie 25, 2010, 09:10:05 »
La data de 25.03.2010, la adresa domiciliului meu din Mun. Bucuresti, am primit din partea Secretariatului General al Guvernului, Directia Relatii Publice, Serviciul Comunicare si Relatia cu Cetatenii, urmatoarea scrisoare, sub nr. 15C/744/p din data de 03.03.2010:

"Va raspundem in legatura cu petitia dumneavoastra, inregistrata la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 15C/744/p/2010. Va comunicam ca, in conformitate cu prevederile art. 6^1 din O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, asa cum a fost modificat de Legea nr. 233/2002, petitia a fost transmisa Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, cu rugamintea de a dispune informarea dumneavoastra cu privire la concluziile analizei. Cu stima. Sef Serviciu"

Offline Adrian

• Administrator
  • Mesaje postate: 6
    • Vezi Profilul
« Răspuns #6 : Martie 25, 2010, 10:24:47 »
Pentru a informa toti semnatarii de primirea acestui raspuns, il puteti atasa petitiei Dvs. folosind butonul "Adauga raspuns".

Offline Eugen Manu

• Membru nou
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #7 : Martie 25, 2010, 11:10:35 »
Pentru a informa toti semnatarii de primirea acestui raspuns, il puteti atasa petitiei Dvs. folosind butonul "Adauga raspuns".

unde este butonul "adauga raspuns"???

Offline Adrian

• Administrator
  • Mesaje postate: 6
    • Vezi Profilul
« Răspuns #8 : Martie 26, 2010, 01:56:36 »
Priviti imaginea de mai jos: