Rabdare, Doamnelor si Domnilor Petitionari
Am traversat sambata dimineata din nou DN73 (E574) de la Pitesti catre Campulung si am revenit la Bucuresti pe traseul Campulung - Stoenesti - Cetateni - Targoviste (DN72A).
Am simtit din nou impulsul de a utiliza un limbaj trivial, pentru ca alt limbaj, pe cuvantul meu de onoare, in situatia in care se circula, nu poate fi mai nimerit. Dar, mi-am amintit data inregistrarii Petitiei la Secretariatul General al Guvernului, data de 02.03.2010. Nu cred sub nici o forma ca Petitia noastra nu a trezit interesul Autoritatilor: suntem la urma urmei 7.227 de alegatori (la care se adauga in cele mai multe cazuri si membri ai familiilor noastre) care vom sti cum sa votam si pe cine, in functie de decizia luata.
Sa avem rabdare, sa intram in posesia raspunsului Primului Ministru, care, vorba sotiei mele nu cred ca nu a simtit in fese si nu cred ca nu i s-a miscat ficatul, la deplasarea catre Berevoiesti si catre Malu cu Flori (cu exceptia cazului in care nu s-a deplasat cumva cu elicopterul).
Sa avem rabdare.
Vin cu rugamintea ca la "Comentarii" sa incepeti sa ne transmiteti informatii concrete legate de starea DN73 (E574), DN73 C si DN72A (cu indicare localitate, nr. km de pe borna kilometrica cea mai apropiata, pentru ca trebuie sa avem cat mai multe dovezi legate starea acestor 3 drumuri nationale).
Va rog, de asemenea, sa-mi transmiteti fotografii si filmulete ale acestor drumuri, la redactia Muscel TV, de unde le voi colecta. Sa aveti grija cum circulati.