Buna ziua!Eu sunt pescar de mik,cam de la 8 ani,deci in consecinta pescuiesc de 16 ani.Am vazut de-a lungul timpului cum pescuitul din lacurile Lugas si Tileagd se duce de rapa pe an ce trece,si in ultimul timp si raul Crisul Repede din cauza deverasrilor de la balastiera situata in amonte de podul Crisului Repede.Ma deranjeaza enorm faptul acestor deversari,pt k eu sunt un impatimit pescar al cleanului,atat cu momeala vie cat si in ultimul timp al spinning-ului.Am constat cu stupoare k din cauza acestor deversari cleanul aproape k a disparut,si cel ce a ramas e in dimensiuni f mici,efectiv zici k s-au epuizat.Si nu doar cleanul,ci restul pestilor ramasi din cauza concentratiei suspensiilor deversate,depuse pe branhiile pestilor si afectandule respiratia si automat au indus slabirea poftei de mancare.La final as dori sa stiu ce are de gand Filiala Alesd?,ajvps,cand va lua masuri?cand se va inceta cu coruptia asta?cand vor baga in seama si pescarii?nu doar vanatorii,cand bugetul anual primit de la stat se va imparti 50-50%?si nu 75% vanatori si 25% pescari?dar cu banii obtinuti din acei 140 lei anuali pt carnetul de membru?;k doar permisul dat de ANPA este doar 30 lei si imi permite sa pescuiesc in toate judetele tarii pe apele care nu sunt private,iar cu cei 140 lei doar in judetul Bihor.Cu banii aceia ce se face?140lei pt ce?k nam vazut nimik,nici populari,nici amenajari,nimik ce ar ajuta un pescuit decent.Am vazut doar jeep-ul,care e utilizat si in scopuri personale de fiecare data,si o barca,care cred k e doar pt o plimbare de recreere pt k setcile stau intinse pe ape linistite.Nu sunt de acord sa mai platesc acea taxa,AIUREA,pt k nam nici un beneficiu, knd voi vedea rezultate constante si concrete de utilizare a banilor aceia,nu minciuni si "povesti pescaresti" ai membrilor filialei Alesd,at voi plati acea taxa,pana at nu,doresc cva nou si in folosul tuturor pescarilor!!!
Va multumesc,Seres Robert